Slik sparte Linda 7000 kroner på strømregningen

Linda har vært kunde i elKompis siden juni 2022 og allerede spart 7000 kroner på strømregningen. På bare få måneder har hun vervet fjorten venner og bekjente, og er helt sikker på at det kommer til å bli flere.

Publisert: 28.11.2022 09:00

Sport i å verve flest mulig  

Tobarnsmor og spareentusiast Linda Wathne har det siste året gjennomført en rekke tiltak for å spare penger på strømregningen. Dusjene har blitt kortere enn før. Temperaturen på varmekablene er satt ned og i stuen er ny varmepumpe installert.

Summen av alle tiltakene har gitt resultater, men den aller største kilden til gevinst har vært verving. På bare noen få måneder har Linda klart å spare tusenvis av kroner på å verve familie, venner og bekjente til elKompis.

- Det går litt sport i det. Jeg er helt fascinert av at ikke flere gjør det. Det er jo så utrolig enkelt, forteller Linda.  

250 kroner i vervepremie!

Vervekonseptet til elKompis fungerer slik at både den som verver og de som blir vervet får en rabatt på neste strømregning på 250 kroner. For den som verver kan det bli mange penger spart.  
 
Skulle beløpet på strømregningen vise seg å være lavere enn 250 kroner, vil du få restsummen overført på neste regning fra elKompis. Smart – ikke sant?  

Mange meldte sin interesse  

Med stadig høyere strømpriser er det lurt å være bevisst på kostnadene, og det var det som motiverte Linda til å starte med verving og bytte til elKompis.  

- Jeg synes det er unødvendig å betale mer enn man må. Når det finnes slike gode ordninger så er det jo dumt å ikke benytte seg av dem, sier Linda.  

Linda delte i første omgang kun sin personlige vervelenke med nærmeste familie og venner, men etter hvert som hun merket at interessen for strøm økte testet hun også med å legge ut vervelenke på sine sosiale medier. Og responsen, ja den var overraskende positiv.  

- Jeg fikk utrolig mange henvendelser fra både nære og kjære. Flere var interessert i å se appen, noen ønsket bare en generell prat om strøm og sparing, mens andre lurte på om jeg kunne verve dem til elKompis. 

Når du virkelig har troen på noe, så skinner det gjennom!  

Linda tror årsaken til at vervingen har gått så bra skyldes flere faktorer. Først og fremst er hun overbevisst om at hennes personlige anbefaling har spilt en vesentlig stor rolle.  

- Folk stoler naturligvis mer på mennesker de kjenner enn organisasjoner. Så det at jeg personlig kan gå god for en slik tjeneste og nesten garantere at de jeg verver kommer til å spare penger tror jeg har vært avgjørende for at de har valgt å bytte.  

Og legger til:

- En annen naturlig årsak til at jeg har lykkes med verving ligger egentlig i selve ordningen. Det at både den som verver og de som blir vervet får en rabatt på 250 kroner gjør det hele litt enklere. Her vinner alle parter på det, noe som er veldig positivt. Også får de jo en sabla god app og strømavtale med på kjøpet, smiler Linda.  

Det er altså fullt mulig å spare tusenlapper på strøm uten at du må sitte i stuen med teppe og ullsokker og fryse i vinter. Det er Linda et veldig godt eksempel på.  

Flere kunne spart mye på å bli mer bevisst på eget forbruk

I tillegg til å ha spart 7000 kroner på verving, har Linda ved hjelp av elKompis-appen fått et mer bevisst forhold til strømbruken og kostnaden ved den.  

- Jeg sjekker elKompis appen opptil flere ganger om dagen og legger energikrevende aktivitet til de timene i døgnet hvor strømprisen er lavest. Jeg liker spesielt godt å følge med på forbruket og strømprisen time for time :)  

Det er ingen tvil om at det er mye å spare med litt planlegging, bevisstgjøring og kontroll. Selv tror Linda mange kunne spart mye på å bare bli litt mer bevisst på eget forbruk.

Mange tenker kanskje at motivasjonen bak vervingen til Linda kun ligger i det å spare penger, men det handler like mye om at hun ønsker å hjelpe andre med å ta smarte og gode valg i hverdagen. 

Spar penger på verving du også! 

Kom i gang her

Les også:

spotpris strøm, fastpris strøm, nordpool strøm, strøm, billig strøm, dagens spotpris strøm nordpool, nordpol strøm, spotpris strøm nå, prismatch strøm, spotpris strøm, strømavtale

Ekteparet kuttet strømregningen med elKompis

Pil høyre
elKompis, elKompis strømguiden, Strømguiden, Strøm blogg,Spotpris strøm, hva er spotpris, dette betyr spotpris, dette betyr spotpris strøm, spotpris forklart, dette menes med spotpris, dette betyr spot, spotpris strømavtale, spotpris på strøm, strøm spot, strøm spotpris, spot

Hva er spotpris på strøm?

Pil høyre
Sparetips, beste sparetips, sparetips i hverdagen, sparetips student, gode sparetips, effektive sparetips, sparetips som funker, grønne sparetips, enkle sparetips, lure sparetips, sparetips strøm, sparetips privatøkonomi, strømsparetips, strøm sparetips,

10 enkle og effektive strømsparetips

Pil høyre