Ekteparet kuttet strømregningen med elKompis

Elektrifiseringen av samfunnet blir viktig for å løse klimautfordringene våre. Vi vet altså at vi fremover på den ene siden skal bruker mer strøm enn noen gang, samtidig som vi må bruke minst mulig. Med andre ord; vi må bruke strømmen smartere!

– I elKompis ser vi på det som et viktig samfunnsoppdrag å bidra til et smartere strømforbruk, og ikke minst hjelpe våre kunder til å bruke mindre strøm. Det forteller Jan Kristian Benestad, markedssjef i elKompis.

Mange synes strøm er vanskelig. Det er vanskelig å forstå hvordan strømmarkedet henger sammen, og det kan være vanskelig å forstå hvordan du kan påvirke strømregningen din. Derfor har elKompis en app som både gir deg konkrete råd og tips, og gjør det enkelt å få oversikt og kontroll.

elKompis-kundene reduserte strømforbruket nesten 3 ganger mer enn gjennomsnittet

Godt og varmt vær i årets første måneder har gjort at nordmenn flest har et lavere strømforbruk enn samme periode i 2021. Informasjon fra elhub, kraftbransjens felles datahub, forteller oss at nordmenn i snitt reduserte strømforbruket med 5,6 % i mars i år, kontra i fjor.

Da er det gøy å se at elKompis-kundene reduserte sitt forbruk i samme periode med hele 15 %, smiler en fornøyd markedssjef.

– Med de strømprisene vi har nå, er det masse penger å spare på å redusere strømforbruket sitt, sier Jan Kristian.

Det tradisjonelle kundeforholdet er over

Det tradisjonelle kundeforholdet, hvor strømleverandøren sitter i førersetet, og det eneste synlige produktet som leveres er fakturaen, er over. Dagens strømkunder ønsker innsikt og oversikt, slik at de får mulighet til å påvirke strømregningen sin.

– Med elKompis-appen får jeg full oversikt, råd og varsler som motiverer meg til å ta noen gode valg. Eksempelvis har jeg flere ganger valgt å flytte på oppgaver som innebærer bruk av varmtvann, til en time eller periode med lavere strømpris, sier Kenneth Olsson. 

Og legger til

– Dessuten er det moro å sammenligne forbruk, og forsøke å redusere strømforbruket «bare ett knepp til» måned for måned, eller uke for uke. Vi ser at det nytter.

I elKompis er familiedeling enkelt.

– Kona har også logget seg på, og morgendagens strømpris er jevnlig på agendaen rundt middagsbordet, smiler Kenneth. 

Vil du gjøre som Marianne og Kenneth?

Les mer om appen og strømavtalen her

Hvordan forenkler vi strømdagen din?

Med elKompis kan du være trygg på at du aldri betaler for mye for strømmen. Det er en god start!

Du betaler det samme som vi gjør når vi kjøper strømmen fra den nordiske strømbørsen NordPool + maks 1 øre/kWh som dekker innkjøpskostnader og elsertifikat.

Dessuten, elKompis er strømleverandøren for helt vanlige hjem, og du trenger ingen ekstra installasjoner for å dra nytte av appen vår.

Kort vei fra tilbakemeldinger fra kunder til forbedringer i appen

I tett samarbeid med kundene våre jobber vi beinhardt hver dag med å fylle elKompis-appen med nye smarte løsninger som du faktisk har glede av. Kanskje til og med synes er gøy 😉

Vi forenkler strømdagen ved å gi deg oversikt, råd og varsler, slik at du kan ta smarte og klimavennlige valg for din egen strømdag. Vi holder vakt når strømprisen svinger, og basert på ditt forbruk får du prognoser og oversikt som gjør at du kan redusere strømregningen din. Har du elbil kan du smartlade i appen, også uten smart hjemmelader, og slik utnytte de billigste timene.

Smartere og billigere strøm – rett og slett!

Les også:

Kaja og kollektivet velger strømleverandør for første gang!

Kaja og kollektivet velger strømleverandør for første gang!

Pil høyre
wattmeter, Wattmeter, wattmeter 2022, vi har fortsatt wattmeter, vi har fortsatt wattmeter hjemme, wattmener i hjemme, mål hvor mye strøm du bruker, strømhack, hvordan måle hvor mye strøm jeg bruker, hvordan se effekt på strøm, hvordan måle antall kilowatt jeg bruker, mål kilowatt på strøm, mål kilowatt på strøm hjemme.

Et smart strømhack ;)

Pil høyre
Kompensasjon for høye strømpriser, Kompensasjon strøm, Kompensasjon strømpris, hvordan få Kompensasjon for strøm, hvor mye får jeg i strøm Kompensasjon, Kompensasjon strømprisen 2022, hvordan fungerer strømstøtten, hvor mye får jeg i strømstøtte, hvordan utbetales strømstøtten, når utbetales strømstøtten, hva er strømstøtten på, hvor mye dekker strømstøtten

Kompensasjon for høye strømpriser

Pil høyre