Julianne og Ulrik styrer elbilladingen etter strømprisen

- Vi bruker smartlading og ser at denne funksjonen har spart oss for mye penger allerede! Det sier Julianne Nygård, også kjent som @pilotfrue, en av Norges mest populære influensere. Både hun og mannen, Ulrik Nygård, har i takt med stadig høyere strømpriser blitt mer og mer opptatt av strøm og strømsparing.

Publisert: 02.12.2022 09:00

Smartlading til elbil og oversikt over strømforbruket generelt er noe vi er blitt helt avhengig av, sier Julianne Nygård.

Julianne Nygård er superfornøyd med å ha full kontroll på elbilladingen

Familien på fire bor like utenfor Oslo og er stadig på farten - ofte i bil. Dessuten blir det både en og to tøyvasker til dagen i tillegg til dusjen etter trening. 

- Smartlading til elbil og oversikt over strømforbruket generelt er noe vi er blitt helt avhengig av i disse tider hvor strøm generelt er dyrt, forteller Julianne.

Paret fant seg ikke i forskuddsfakturering

Da deres tidligere strømleverandør på særdeles kort varsel, innførte forskuddsfakturering, fikk paret nok. Til tross for at de tidligere hadde vært fornøyd med leverandøren sin, reagerte de to raskt, og byttet til elKompis.

- Løsningen med forskuddsfakturering er ikke en ok løsning for oss som ønsker å ha kontroll over strømkostnad og strømforbruk, og i tillegg er jeg uinteressert i å være banken til strømleverandøren min, sier Ulrik bestemt.

Bra med konkurranse om strømkundene

Å unngå forskuddsfakturering var hovedårsaken til at ekteparet ønsket å bytte strømleverandør, men det var også uaktuelt å velge en leverandør uten en god app.

- Vi tenker at de tradisjonelle strømleverandørene trenger denne type konkurranse som elKompis gir, for å tenke nytt og utvikle sine egne systemer til at de blir mer brukervennlige. Akkurat som blant annet appen til elKompis er, smiler de to.

Ekstra fornøyd

Etter å ha vært elKompis-kunder en liten stund, tok Ulrik Nygård selv kontakt med elKompis for å se om det var mulighet for et samarbeid.

- Hver gang vi er litt ekstra fornøyde med et produkt eller en tjeneste så anbefaler vi det videre til venner og bekjente, forteller Julianne

- og hvis vi kan "gå god" for noe til våre nære og kjære, er det alltid interessant å se om vi kan få til en form for samarbeid med bedriften som står bak.

Hver gang vi er litt ekstra fornøyde med et produkt eller en tjeneste så anbefaler vi det videre til venner og bekjente, forteller Julianne

Spar penger på verving du også! 

Les mer om hvordan her

Les også:

Ikke gå glipp av denne støtteordningen ⚡

Pil høyre
Husk dette før du drar på påskeferie husk dette før du drar på ferie, hva må gjøres vi vi drar på ferie, huskeliste, strøm og ferie, hvilke apparater må jeg skru av, strøm huskeliste, husk dette, påskeferie

Husk dette før du reiser på påskeferie

Pil høyre
Kompensasjon for høye strømpriser, Kompensasjon strøm, Kompensasjon strømpris, hvordan få Kompensasjon for strøm, hvor mye får jeg i strøm Kompensasjon, Kompensasjon strømprisen 2022, hvordan fungerer strømstøtten, hvor mye får jeg i strømstøtte, hvordan utbetales strømstøtten, når utbetales strømstøtten, hva er strømstøtten på, hvor mye dekker strømstøtten

Kompensasjon for høye strømpriser

Pil høyre