elKompis har appen med de smarte løsningene

November starter med veldig lave strømpriser i hele landet, og i enkelte tilfeller kunne faktiske du som strømkunde få betalt for å bruke strøm noen timer. Likevel er det jevnt over høye strømpriser og store prissvingninger gjennom døgnet som kjennetegner markedet.

- Den gode, digitale kundeopplevelsen er avgjørende, sier Jørgen Kittelsen, forretningsutvikler i elKompis.

- I elKompis har vi stor forståelse for at det kan oppleves vanskelig å være strømkunde - men vi tør likevel påstå at vi forenkler strømdagen din. Det sier forretningsutvikler i elKompis, Jørgen Kittelsen.

I elKompis tror vi nemlig at flere ville spart mer, dersom de bare visste hvordan. Løsningen ligger i å gjøre det komplekse enkelt - gjennom billig strøm, smart teknologi og gode digitale løsninger som engasjerer og motiverer kundene til økt bevissthet, samtidig som de med enkle grep kan spare strøm.

Når det som interesserer deg minst, koster mest

Direktør i Forbrukerrådet, Inger Lise Blyverket, sier i en kommentar til NRK i høst at "Det viktigste er å være gjerrig på bruk av strøm, der det er mulig og forsvarlig" og fortsetter med å poengtere viktigheten av en god strømavtale med lave påslag.

Men hva om du ikke trengte være gjerrig? Hva om du kunne spare strøm uten å tenke over det? Hva om teknologi og algoritmer kunne gi deg oversikten du trengte og sparemulighetene du ikke visste fantes - rett i lomma!

Det er dit elKompis, og bransjen ellers, er på vei. Det er derfor vi verken vil eller skal tjene penger på strømforbruket ditt. Det er derfor innovasjon og forretningsutvikling er viktig for oss og det er derfor vi blir så glade når vi kan fortelle om Marianne og Kenneth som sparte mer enn gjennomsnittet.

Kundene er med på laget

Med elKompis-appen kan du spare både strøm og penger. Appen holder vakt når strømprisen svinger, og basert på hvordan du bruker strømmen får du tips og råd som hjelper deg å ta smarte valg.

- Vi får mye tilbakemeldinger fra kundene våre, både på det som er bra, og det vi kan bli bedre på. Disse tilbakemeldingene er gull for oss, og vi går nøye gjennom alle innspill når vi jobber med utviklingen av appen vår, smiler Jørgen.

I arbeidet med elKompis-appen er vi ikke bare opptatt av hva appen skal inneholde, men også hvordan vi viser innholdet. Det er viktig for oss at appen er gøy og enkel å bruke og har et innhold som gjør at kundene har lyst til å bruke appen jevnlig.

- Helst flere ganger til dagen, smiler vår blide forretningsutvikler

Les mer om elKompis strømavtale her

Les mer

Smart strømstyring og bedre kundeopplevelser

Et av områdene det satses mye på i elKompis, er enda bedre utnyttelse av smartlading for de med elbil. I tillegg jobbes det hardt med styring av varme og varmtvann, som jo er de store "strømslukene" i enhver husholdning.

I dag kan du smartlade en rekke biler gjennom elKompis-appen, også uten smart ladeboks. De smarte ladeboksene er gode, men ganske dyre. Dessuten er det mindre relevant å utnytte kraften i disse, ettersom du da vil bruke mye kapasitet - som igjen øker nettleien din.

- Vi ser at kombinasjonen av strømpris og nettleie skaper noen nye behov mht. oversikt, forteller Jørgen og avslutter engasjert

- Er det en ting som er sikkert er det at muligheter og behov endrer seg kontinuerlig når det kommer til strøm, men desto mer spennende å levere gode kundeopplevelser - som sammen med strøm er vår viktigste jobb!

Dette sier kundene

elKompis - se appen her

elKompis-appen

Med elKompis-appen kan du spare både strøm og penger. Appen holder vakt når strømprisen svinger, og basert på hvordan du bruker strømmen får du tips og råd som hjelper deg å ta smarte valg!

 • Full oversikt på både strømforbruk og pris
 • Forventet forbruk og kostnad frem i tid
 • Sammenlign ditt forbruk med andre hjem
 • Appen estimerer hva du bruker mest strøm på
 • Smarte råd som hjelper deg å bruke mindre strøm
 • En av markedets billigste strømavtaler
 • Smart elbillading

Smart strømavtale

Vår avtale er en spotprisavtale hvor spotprisen beregnes time for time.

 1. Spotpris + 34 kr/mnd + 1 øre/kWh
 2. elKompis-appen med de smarte løsningene
 3. Ingen forskuddsfakturering
 4. Ingen bindingstid

1. Start din bestilling her

Spotpris + 34 kr/mnd og maks 1 øre/kWh

2. Hvor vil du ha strøm?

3. Bekreft og bestill

Du bestiller elKompis spot: spotpris + 1 øre/kWh + 34 kr/mnd

Jeg har lest og aksepterer vilkårene og er kjent med angreretten