Smart strømavtale 

Vår strømavtale er en spotprisavtale hvor spotprisen beregnes time for time.

  1. Spotpris + 34 kr/mnd + 1 øre/kWh
  2. Ingen forskuddsfakturering
  3. Ingen bindingstid

elkompis AS, elkompis, elkompis strøm, elkompis energi, hva er elkompis, hvem er elkompis, hvem driver elkompis, om elkompis,

elkompis appen, min fordeling og hjemskjerm

Få full kontroll og spar penger med elKompis

Sett opp din husstandsprofil og få smarte tips og råd som hjelper deg å kutte strømregningen. Dette får du i appen:

  • Full oversikt over strømforbruket ditt
  • Daglig utregning av din strømkostnad
  • Forventet strømregning 6 mnd frem i tid
  • Spotprisen time for time
  • Forventet strømstøtte basert på månedens forbruk
  • Smart elbillading - lad når strømprisen er billigst


Les mer om appen vår her

Dette sier kundene våre

Bytt til elKompis i dag

Bli kunde

Ofte stilte spørsmål

Hvor fort kan jeg bli kunde?
Pil

Ved bestilling av strømavtale har du 14-dagers ordinær angrerett, i tillegg til 2-3 dagers behandlingstid av leverandørbytte i henhold til markedsregler. Det vil si at et ordinært leverandørbytte tar 2-3 uker fra bestillingsdato til leverandørbyttet trer i kraft, da strømleverandør ikke kan sende markedsmelding om leverandørbytte før angrefristen på 14 dager er omme :) 

 
Skulle en derimot ønske å bytte strømleverandør snarest mulig, har du mulighet til å frasi deg angreretten, slik at strømleverandør kan sende markedsmelding om leverandørbytte snarest og få oppstart på strømleveranse i løpet av 2-3 dager :)

Må jeg si opp med min gamle strømleverandør?
Pil

Nei, du trenger ikke si opp avtalen. Vi ordner alt det praktiske med din tidligere strømleverandør og melder ifra om leverandørbytte til din netteier. 

Hva skjer med fakturaen fra min tidligere leverandør?
Pil

Ved et leverandørbytte sender din nye leverandør en markedsmelding hvor det informeres både til den lokale netteier og nåværende leverandør, at du skal bytte leverandør. Ny leverandør får så tilbakemelding med en bekreftet dato for oppstart på strømleveranse, hvor tidligere leverandør samtidig bekrefter opphør fra dato ny leverandør får oppstart på sin strømleveranse. 
 
Tidligere leverandør produserer så en sluttavregning på kundeforholdet, hvor du som kunde faktureres for ditt faktiske forbruk frem til opphørsdato.  
 
Vanligvis fakturerer strømleverandører etterskuddsvis, så om du bytter strømleverandør eksempelvis i midten av måneden vil du motta sluttfaktura fra tidligere leverandør i begynnelsen av påfølgende måned. 
 
Skulle det være slik at strømleverandøren du bytter fra fakturerer for strømforbruket forskuddsvis, mot et estimert forbruk, så anbefaler vi deg å ta kontakt direkte med strømleverandør vedrørende faktura. Du kan da be om å få din faktura korrigert slik at du betaler kun for strømforbruk frem til opphørsdato. Din leverandør har da mottatt markedsmelding om leverandørbytte og har da din opphørsdato i sitt system.