Kristine Ribe-Christensen administrerende direktør i elKompis

Hvem er elKompis?

- Alle kunne trengt en elKompis, smiler Kristine Ribe-Christensen, adm. direktør i selskapet. Det er vi andre enige i. Strømverdenen kan oppleves vanskelig og uoversiktlig.

Men det mangler verken på strømkompetanse eller kundefokus i elKompis. Vi er en gjeng strømentusiaster med til sammen over 100 års erfaring fra bransjen. Gjennom årene har vi vært både kolleger og konkurrenter – på tvers av både nasjonale og internasjonale strømselskaper. Nå vil vi forenkle strømhverdagen din!

elkompis AS, elkompis, elkompis strøm, elkompis energi, hva er elkompis, hvem er elkompis, hvem driver elkompis, om elkompis,

Fremtidens dilemma

Elektrifiseringen av samfunnet blir viktig for å løse klimautfordringene våre. Vi vet altså at vi fremover på den ene siden skal bruke mer strøm enn noensinne, samtidig som vi må bruke minst mulig. Vi må med andre ord bruke strømmen smartere.

Derfor ser vi på det som et viktig samfunnsoppdrag å bidra til et smartere strømforbruk, og ikke minst hjelpe våre kunder til å bruke mindre strøm.

Bra for kloden vår – og lommeboka di.

Hvordan forenkler vi strømdagen din?

elkompis AS, elkompis, elkompis strøm, elkompis energi, hva er elkompis, hvem er elkompis, hvem driver elkompis, om elkompis,

Med elKompis kan du være trygg på at du aldri betaler for mye for strømmen. Det er en god start!

Du betaler 34 kr/mnd og det samme som vi gjør når vi kjøper strømmen fra den nordiske strømbørsen Nordpool + 1 øre/kwh som dekker innkjøpskostnader og elsertifikat.

Dessuten, elKompis er strømleverandøren for helt vanlige hjem, og du trenger ingen ekstra installasjoner for å dra nytte av appen vår.

I tett samarbeid med kundene våre jobber vi beinhardt hver dag med å fylle elKompis-appen med nye smarte løsninger som du faktisk har glede av. Kanskje til og med synes er gøy😉

Vi forenkler strømdagen ved å gi deg oversikt, råd og varsler, slik at du kan ta smarte og klimavennlige valg for din egen strømdag.

Vi holder vakt når strømprisen svinger, og basert på ditt forbruk får du prognoser og oversikt som gjør at du kan redusere strømregningen din. Har du elbil kan du smartlade i appen, også uten smart hjemmelader, og slik utnytte de billigste timene
– Smartere og billigere strøm rett og slett!

kontakt elkompis, ring elkompis, elkompis telefonnummer, elkompis kundeservice,  elkompis kontakt

Skikkelig kundeservice

I elKompis byr vi på oss selv. Det skal være et godt sted å jobbe, og et godt sted å være kunde. Vi vet at ingen teknologi kan erstatte den ekte praten mellom mennesker. Vårt kundesenter er åpent alle hverdager fra kl. 08-16 på telefon og fra kl. 08-18 på chat/e-post. Du kan ta kontakt via chat, ringe oss på 24 24 00 24 eller sende epost.

Selskapsinfo

elKompis Energi AS, Org nr 924 690 429, holder til i Vestre Strandgate 27 i vakre Kristiansand og er et heleid selskap i SkandiaGreenPower, et norsk børsnotert selskap.