Ingen faktura på forskudd - men fortsatt billig strømavtale

Det stemmer ikke at dette er en krise som gjelder, eller påvirker, samtlige strømkunder i hele landet. Det sier Lene Johansen, adm. direktør i elKompis og CEO i SkandiaGreenPower.

Hun sikter til Tibber-sjefens uttalelser om at høye strømpriser og stadige renteøkninger tvinger selskapet til å innføre forskuddsfakturering av deres kunder - og det på rekordkort varsel. Resultatet er at Tibber-kundene i oktober må betale for 1,5 måneders forbruk og fremover en miks av faktisk og estimert forbruk.

elKompis, elKompis strømguiden, Strømguiden, Strøm blogg, Fortums blogg, Gratis strøm, Strøm, Billig strøm, Blogg NTE, Energiloven, Strømtest, Strømprat, Strømforbruk, Tips om strøm, Råd om strøm, Strømblogg

Ikke tilbake til forskuddsfakturering

- Det er lenge siden forskuddsfakturering og a-konto var normalen i strømmarkedet, og selv har vi beveget oss bort fra dette. Vi skal ikke tilbake. Kundene skal faktureres for faktisk strømforbruk, og ferdig med den saken, sier Lene bestemt.

En betydelig økning i nye strømbestillinger hos elKompis den siste tiden tyder på at kundene er enige. Avskaffelse av forskuddsfakturering var også Forbrukerrådets kjepphest for 10 år siden. Hovedargumentet var at forskuddsfakturering i verste fall vil kunne påføre kundene økonomiske tap om strømleverandøren gikk konkurs.

Fortsatt billig strømavtale

- Det er ingen tvil om at det er krevende tider i et uvanlig marked for både leverandører og strømkunder. Høye strømpriser og stadig høyere renter påvirker oss alle, men desto viktigere å beholde fokus på kundene våre, forteller Lene engasjert.

Hos oss vil du fortsatt få billig strømavtale til Spotpris + 34 kr/mnd og maks 1 øre påslag. Ingen forskuddsfakturering.

1. Start din bestilling her

Spotpris + 34 kr/mnd og maks 1 øre/kWh

2. Hvor vil du ha strøm?

3. Bekreft og bestill

Du bestiller elKompis spot: spotpris + maks 1 øre/kWh + 34 kr/mnd

Jeg har lest og aksepterer vilkårene og er kjent med angreretten