Ingen faktura før strømmen er brukt

- Hos elKompis forskuddsfakturerer vi ikke. Det ville slått bena under et av våre aller viktigste kundeløfter - nemlig at hos elKompis får du oversikt og kontroll. Det sier Lene Johansen, adm. direktør i elKompis.

 

elKompis, elKompis strømguiden, Strømguiden, Strøm blogg, Fortums blogg, Gratis strøm, Strøm, Billig strøm, Blogg NTE, Energiloven, Strømtest, Strømprat, Strømforbruk, Tips om strøm, Råd om strøm, Strømblogg

Dette betyr forskuddsfakturering for deg som kunde

Forskuddsfaktureringen innebærer at leverandøren må gjette både strømforbruk og strømpris for en fremtidig periode, og at kunder som er inn under en slik ordning faktureres i en miks av faktisk og estimert forbruk. 

Dessuten betaler du for strømmen før du har brukt den, og slik legger du ut for strømmen, og blir "banken" til strømleverandøren din. 

 

Ikke tilbake til forskuddsfakturering

- Det er lenge siden forskuddsfakturering og a-konto var normalen i strømmarkedet, og selv har vi beveget oss bort fra dette. Vi skal ikke tilbake. Kundene skal faktureres for faktisk strømforbruk, og ferdig med den saken, sier Lene bestemt.

Avskaffelse av forskuddsfakturering var også Forbrukerrådets kjepphest for 10 år siden. Hovedargumentet var at forskuddsfakturering i verste fall vil kunne påføre kundene økonomiske tap om strømleverandøren gikk konkurs.

Fortsatt billig strømavtale

- Det er ingen tvil om at det er krevende tider i et uvanlig marked for både leverandører og strømkunder. Høye strømpriser og stadig høyere renter påvirker oss alle, men desto viktigere å beholde fokus på kundene våre, forteller Lene engasjert.

Hos oss vil du fortsatt få billig strømavtale til Spotpris + 34 kr/mnd og maks 1 øre påslag. Ingen forskuddsfakturering.

1
Prøv elKompis i dag
eller
2
Navn og adresse
3
Bekreft og bestill