3 grunner til å bytte strømleverandør

Strømprisene er rekordhøye - og det er grunn til å tro at prisene vi opplever ikke vil gå over, men tvert imot er begynnelsen på en ny strømhverdag for folk flest. Det mange ikke tenker på, er at det kan være penger å spare på å bytte strømleverandør.

elKompis, elKompis strømguiden, Strømguiden, Strøm blogg, Fortums blogg, Gratis strøm, Strøm, Billig strøm, Blogg NTE, Energiloven, Strømtest, Strømprat, Strømforbruk, Tips om strøm, Råd om strøm, Strømblogg

1. Vet du hvilken strømavtale du har?

Hvis ikke, sparer du mest sannsynlig penger på å bytte (til elKompis :)

Det kan skille både hundre- og tusenvis av kroner på tradisjonelle strømavtaler, kontra de nye strømavtalene. Se punkt 2.

Marianne og Kenneth, strømsparing, tips for å spare mye penger på strøm, spar penger på strømmen, elKompis hjelper deg bruke mindre penger på strøm

2. Betaler du for mye?

Å tjene penger på kundenes strømforbruk er gammeldags tenkning. Bytt strømleverandør hvis du har en strømavtale med mer enn 1 øre/kwh i påslag på strømforbruket.

Det er særlig de tradisjonelle strømselskapene som ikke har klart å omstille seg. elKompis tjener ingenting på forbruket ditt, og tilbyr løsninger som heller hjelper deg å redusere forbruket og strømkostnadene dine.

elkompis "min fordeling" funksjon

3. Betaler du på forhånd?

Fakturerer strømleverandøren din forskuddsvis? Da bør du bytte.

Alle strømkunder bør faktureres for faktisk strømforbruk, og ferdig med den saken. Sier vi.

PS! I elKompis-appen får du oversikten du trenger rett i lomma!